A magyar szurkolók haraga zúdult az RTL-re, mert fizetősek lettek a BL mérkőzések

A magyar szurkolók haraga zúdult az RTL-re, mert fizetősek lettek a BL mérkőzések

Magyar szurkolók haraga zúdult az RTL-re, mert fizetősek lettek a BL mérkőzések (via:Goal.com)

Nézem inkább a Sport 1, Sport 2 adását. Rohadjon rátok az előfizetéses csomagotok”

– vélekedett az egyik drukker.

Értem én hogy piac van, ők kifizették a közvetítési jogokat, nem adófizetők pénzéből, van egy streaming oldaluk, amit csak számítógépen és laptopon lehet nézni, nincsen applikáció nagyon felkészületlenek, nem sokan fognak előfizetni, nem tudom ez mennyire éri meg nekik, a legtöbb magyar vagy valami kalóz streamen nézi majd, vagy a Sport TV-n. Szerintem lesznek a gondok ebből még

„Ha a kedvenc csapatom játszik, és a fizetősön lesz, akkor simán meg tudom oldani. Már bocs, de van elég rezsi, a Netflixre is elő vagyunk fizetve a feleségemmel, nem kell mellé egy RTL+, ha én Arsenal-meccset akarok nézni. Aki itt van, az mind tudja, hogyan kell behozni a mérkőzéseket a külföldi oldalakon, és már szakadozás sincs, mint régen. Így már eléggé zavar, hogy elkerültek az M4 Sportról a fő meccsek, de azért szívbajt se okoz. Szóval ennyi, én nem fizetek elő, az tuti”

Én csak szeretem a focit, és szívesen néztem volna a Manchester City–Inter összecsapást. Mint látod, nem túl jó… A Sport TV a Dortmund meg a PSG meccsét adja, az nem érdekel. Most volt kedvem és lejöttem ide, de kicsit zavar, hogy sok meccs a fizetősön lesz. Figyelj! (Mutatta a vendég a telefonját, és már be is hozott egy illegális streamet a Redditről, egyetlen perc alatt.) Ez így ennyi. Már mi a francért fizetnék elő rá? Ezt ki is tudom vetíteni a tévére. Amerikában is így csinálják sokan. Szerintem meg fog bukni ez a kezdeményezés, de majd kiderül”

– fejtette ki egy másik vendég.

Akadt olyan is, aki előfizetett az RTL+-ra, de szerinte nem fogja kihasználni.

Pár meccsért, amit én látni akarok, szerintem elég drága. Mindenért pénzt akarnak legombolni az emberről. Ez is egy lehúzás. Majd az RTL belsős köre látja, ez mennyire éri meg nekik. Szerintem később le fogom mondani, most még a próbaidőszakban vagyok”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük