Meggyilkolták a 31 éves kézilabdázó Simsik Cynthiát

Meggyilkolták a 31 éves kézilabdázó Simsik Cynthiát

az eltűnt sportoló felkutatásában. Szedlák Krisztián a szervezet munkatársa a lapnak elmondta, hogy őket csütörtök délután értesítették a hölgy eltűnéséről. Bejegyzésüket negyedmillióan osztották meg, de nem érkezett információ a hollétéről. Annyit tudtak, hogy Simsik üzenetet küldött édesapjának, amiben az állt, hogy szeretne véget vetni az életének, ezért a házuk egy kilométeres körzetében kezdték keresni, hőérzékelő drónokkal is. Szombaton újra átvizsgálták a területet.

“Az élettársától kapott információk nem voltak valósak a véleményem szerint, nem foglalkoztunk vele, ezért teljes erőbedobással kerestük őt” 

– mondta Szedlák.

A kérdésre, hogy tettlegesség történt-e,

a polgárőr azt mondta: „Nem tudok erre konkrétan válaszolni. Az élettársa azt állította, hogy a hölgy nincs otthon. Az első kérdésünk mindig az, hogy átnézték-e a házat, vagy átnézhetjük-e a házat. Ebben az esetben nem engedték, az élettárs azt mondta, átfésülte az otthonát a pincétől a padlásig, de nem talált semmit. Valószínűleg félrevezetett, és egész végig a házban volt a holttest.”

Sportál szerint a nő holttestét egy műanyag zsákba tekerték, már legalább öt napja halott volt. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük