Vinicius Junior : Ha 2030-ig nem változnak a dolgok, akkor más helyszínt kell keresni a VB-nek Spanyolország helyett

Vinicius Junior : Ha 2030-ig nem változnak a dolgok, akkor más helyszínt kell keresni a VB-nek Spanyolország helyett

Vinicius Junior interjút adott CNN-nek ahol elmondta hogy ha nem változik a rasszizmus kérdése Spanyolországban 2030-ig akkor más helyszínt kell keresni a világbajnokságnak. Spanyolország-Marokkó- Portugália közösen rendezné.

Remélem, hogy Spanyolország fejlődni tud, és megérti, milyen súlyos valakit a bőrszíne miatt sértegetni. 2030-ig nagyon nagy mozgástér áll előttünk.

Szóval remélem, hogy Spanyolország fejlődni tud, és megérti, milyen súlyos sértegetni. az ember a bőrszíne miatt, mert ha 2030-ban nem változnak a dolgok , akkor szerintem helyszínt kell váltanunk (VB), mert ha a játékos nem érzi jól magát és nem érzi magát biztonságban egy olyan országban játszani, ahol elszenvedheti a rasszizmust, ez egy kicsit bonyolult” – hangzanak el a brazil játékos teljes mondatai.

Remélem, hogy Spanyolország fejlődni tud, és megérti, milyen súlyos valakit a bőrszíne miatt sértegetni.Vinicius önmagát javasolja a megoldás részeként :

Mindent meg akarok tenni annak érdekében, hogy a dolgok megváltozzanak, mert Spanyolországban sok olyan ember él, akik többsége nem rasszista. Ez egy kis csoport,

amely végül befolyásolja egy ember képét. Olyan ország, amelyben nagyon jó élni.

Szeretek a Real Madridban játszani, mert itt a legjobb körülmények között élni a családommal. Reméljük, hogy a dolgok tovább fejlődnek, de fejlődhetnek 2030-ra a rasszisták és a rasszizmus esetei csökkenhetnek és kell is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük