Marco Rossi: reagáltunk a németek elleni mérkőzésre

Marco Rossi: reagáltunk a németek elleni mérkőzésre

Marco Rossi értékelte a Bosznia Hercegovina elleni meccset.

Marco Rossi: Megtörtént a reakció, megvolt bennünk a vágy,„Reakciót vártam és reagáltunk is: megérdemeltük volna a győzelmet”

Erősebbek vagyunk, mint a múltkor. Legutóbb frusztrált voltam az eredmény miatt, és azt mondtam, mindenképpen reagálnunk kell. Reagáltunk is, megtörtént, és ez jó reakció volt sok szempontból, különösen abból, hogy megvolt bennünk a vágy. Nem nyertünk, viszont nem leszegett fejjel jöttünk le a pályáról. Nem mondhatom, hogy elégedett vagyok, úgy gondolom, megérdemeltük volna a győzelmet. Egyértelműen az ellenfél kapusa volt a legjobb, minden statisztika alátámasztja, hogy domináltunk. Amikor a csapatommal beszélek, ezt ki is fogom hangsúlyozni.”

Elég sok párharcot megnyertünk, ezzel mindenképpen elégedett vagyok, és büszke vagyok a hozzáállásra, mert nem volt egyszerű az öt nulla után játszani. Azon nincs mit elemezni, bizonyos tekintetből nevetséges eredmény volt, de akkor is nehéz felállni egy ilyen vereség után, még úgy is, ha a németek ellen játszottunk. Mindig is mondtam a fiúknak, hogy magyarok vagyunk, más méltóságunk van a többiekkel szemben, elég megnézni a történelmet. Nem emlékszem olyanra, hogy az elmúlt fél évben egyetlen meccsen 19-20 lehetőségünk lett volna. Nem született gól, de sok helyzet volt, számos területen sikeresek voltunk.” Via:M4 Sport

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük