Korábbi magyar válogatott kapus szerint Rossi hibázott mikor Dibusznak adott lehetőséget a bosnyákok ellen

Korábbi magyar válogatott kapus szerint Rossi hibázott mikor Dibusznak adott lehetőséget a bosnyákok ellen

Korábbi magyar válogatott kapus szerint Rossi hibázott mikor Dibusznak adott lehetőséget a bosnyákok ellent

Gulácsi és Dibusz olyan kapusok, akik folyamatos játéklehetőséget érdemelnek. Lehet, hogy rotációs elv alapján fogom őket játszatni. Mindkettő megérdemli, hogy védjen”

– mondta a lefújás után a magyar szövetségi kapitány, amelyen sokan megrökönyödtek, köztük Katzirz Béla, a pécsi labdarúgás élő legendája, aki 22 alkalommal állt a magyar labdarúgó válogatott kapujában.„

Egyáltalán nem értek egyet Marco Rossi döntésével. Erre az ég egy adta világon semmi szükség sincs. Óriási kihatással lehet egy kapusra, ha egy 5–0-s, hatalmas méretű zakó után lecserélik a következő összecsapásra. Gulácsit lelkileg megtörheti a kihagyása, mellőzése, hiszen vallom, hogy a németek elleni ötöst Dibusz Dénes is megkapta volna.

Nem a kapusteljesítményen múlt az a mérkőzés. Az én pályafutásom során is előfordult hasonló eset, amikor egy-egy nagyobb méretű vereség után kimaradtam a csapatból, mentálisan ez megviseli az embert, és akkor arról nem is beszéltem, milyen volt amikor újra visszakerültem a pályára, túl izgultam magam, ami érthetően károsan hatott a teljesítményemre. Ez, Gulácsi Péter önbizalmát is nagyon megingathatja a későbbiekben” – fogalmazta meg gondolatait Katzirz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük